dijous, 5 d’abril del 2018

Lorena Amkie, "Gothic Doll"



Aquest llibre explica la història d’una noia de disset anys que es diu Maya. La Maya es una noia que en la seva vida fa coses com fer cas a la mare,donar petons i barallar-se amb el seu nuvi Abel,anar a concerts de Rock,estar amb les amigues o anar a l’institut, fins que un dia es va barallar amb el seu promès. Al dia següent la Maya,es va trobar en un carreró,sola,amb la roba trencada,feble i adormida sobre un bassal de sang. Quant la Maya desperta i torna a casa,es dóna compte de molts canvis, no li agrada la llum del sol,no li agrada el menjar habitual que mengen les persones...Al final se n’adona de que és una vampira, i ha d’afrontar els canvis de la seva identitat.
La Maya,també descobreix que ara és rica.L’institut se li fa poca cosa, perquè també s’ha tornat més intel·ligent i acaba coneixent més joves com ella, no trobant-se mai més sola.


Aquest llibre m’ha agradat molt,perquè a vegades et pots sentir com la Maya. És interessant reflexionar sobre la nostra identitat i com ens sentim davants els altres. Tot i que és una història trista, ho és també bonica i, al meteix temps, impressionant. Us el recomano!

Albert B (1r Alfa) (curs 2017-2018)

Lewis Carrol, "Alicia en el país de las maravillas"


Cuando Alicia comienza a seguir al Conejo Blanco, no imagina que acabará en el País de las Maravillas, donde gobierna la malvada Reina de Corazones Alicia, el Conejo Blanco y el Gato de Cheshire se enfrentarán a ella para devolver la paz a los habitantes del País de las Maravillas, un lugar en el que hasta lo más inverosímil es posible. Francesc Gómez Guillamón adapta e ilustra el clásico de Lewis Carroll y nos ofrece una nueva visión de los acontecimientos, creando las bases de un nuevo Universo de las Maravillas.

Geronimo Stilton, "La porta encantada"

Fosc i ple de perills és el camí del jove elf Audaç que el durà a l’antic Reialme dels Gnoms. Haurà d’afrontar amenaces terribles per alliberar aquell poble de la tirania de l’Exèrcit Fosc i aniquilar el poder de la Reina Negra. Només així podrà portar la pau al Regne de la Fantasia
Després d’alliberar el Reialme dels Elfs del Bosc del malvat poder de la Reina de les Bruixes, Ombrívol continua el seu viatge cap a altres reialmes encara sota el control del Poder Fosc.
Acompanyat pel poderós mag Estel•làrius i els seus inseparables amics Règulus, Spica i Robínia, l’elf arribarà al Reialme dels Gnoms. Aquí els nefands, follets pèrfids aliats de les bruixes, han sotmès el valent poble dels gnoms i s’han apoderat de les mines d’esperi, un valuós metall amb què es forgen les invencibles armadures dels cavallers sense cor. Els elfs aconseguiran entrar d’amagat a la ciutat de Bellaroca i, des d’allà, ajudaran els gnoms a vèncer els nefands i a trobar la pedra de l’antic Portal Oblidat.
La missió d’Ombrívol, però, encara no ha acabat. S’haurà d’enfrontar a molts altres perills, perquè ell és l’escollit, l’únic que pot desafiar la Reina Negra i tornar la pau al Regne de la Fantasia.