dijous, 5 d’abril del 2018

Lorena Amkie, "Gothic Doll"



Aquest llibre explica la història d’una noia de disset anys que es diu Maya. La Maya es una noia que en la seva vida fa coses com fer cas a la mare,donar petons i barallar-se amb el seu nuvi Abel,anar a concerts de Rock,estar amb les amigues o anar a l’institut, fins que un dia es va barallar amb el seu promès. Al dia següent la Maya,es va trobar en un carreró,sola,amb la roba trencada,feble i adormida sobre un bassal de sang. Quant la Maya desperta i torna a casa,es dóna compte de molts canvis, no li agrada la llum del sol,no li agrada el menjar habitual que mengen les persones...Al final se n’adona de que és una vampira, i ha d’afrontar els canvis de la seva identitat.
La Maya,també descobreix que ara és rica.L’institut se li fa poca cosa, perquè també s’ha tornat més intel·ligent i acaba coneixent més joves com ella, no trobant-se mai més sola.


Aquest llibre m’ha agradat molt,perquè a vegades et pots sentir com la Maya. És interessant reflexionar sobre la nostra identitat i com ens sentim davants els altres. Tot i que és una història trista, ho és també bonica i, al meteix temps, impressionant. Us el recomano!

Albert B (1r Alfa) (curs 2017-2018)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada